Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

The Art of Banking and Investments: lessons from the experts

28 Ιανουαρίου 2022 @ 18:00 - 21:00 EET

Let’s talk about finance! Πόσο καλά γνωρίζετε τον χρηματοοικονομικό τομέα; Θα σας ενδιέφερε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα Κόκκινα Δάνεια, το Risk Management και το Private Banking από καταξιωμένους επαγγελματίες του τραπεζικού τομέα; Πώς θα σας φαινόταν αν ειδικοί στις επενδύσεις μοιράζονταν τις γνώσεις τους σχετικά με το άνοιγμα ενός χαρτοφυλακίου και το στήσιμο ενός επενδυτικού προφίλ;
Το Inefan αναγνωρίζει τη σημασία του Financial Education τόσο από την πτυχή των τραπεζών όσο κι από την πλευρά των επενδύσεων. Έτσι, διοργανώνει την εκδήλωση “The Art of Banking and Investments: lessons from the experts”, την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 18.00, στο κανάλι του Inefan, “INEFAN TV” στο YouTube.
Η εκδήλωση διαιρείται σε δύο πάνελ ομιλητών. Στο πρώτο, επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στον τραπεζικό κλάδο θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τη λειτουργία του σε διαφόρους τομείς.

Ομιλητές του πρώτου πάνελ θα είναι:

– Λάζαρος Βογιάζας, Υποδιευθυντής, Alpha Bank Private Banking Κεντρικής & Βορείου Ελλάδος: “Το Private Banking σήμερα”
– Νίκος Κίναλης, Senior Officer – Corporate Recovery, Black Sea Trade & Development Bank: “Διαχείριση Προβληματικών Δανείων – Αξιολόγηση & Επιλογές”
– Στέλιος Σουσάμογλου, Treasurer, Black Sea Trade & Development Bank: “Treasury & Balance sheet Risk Management”
– Απόστολος Τσιβρανίδης, Small Business Banking Relationships Officer, Τράπεζα Πειραιώς: “Από την Ύφεση στην Ανάπτυξη – Πιστωτική επέκταση με έμφαση στις Μικρές Επιχειρήσεις”
Στο δεύτερο πάνελ, ειδικοί από τον χώρο των επενδύσεων θα μοιραστούν συμβουλές για τα πρώτα μας βήματα και έναρξη καριέρας στον κόσμο των επενδύσεων.

Ομιλητές του δεύτερου πάνελ θα είναι:

– Βασίλειος Βενετικίδης, Investment Advisor, HellasFin: “Επενδυτικό προφίλ- τα πρώτα βήματα πριν την επένδυση”
– Αλέξανδρος Χριστοδουλάκης, Co-founder & CEO, Wealthyhood: “Investing 101; The basics behind your first investment portfolio”
– Φαίη Κωνσταντινίδη, Investment Banker, Bank of America Merrill Lynch: “Careers in Investment Banking”
* Εγγραφείτε δωρεάν στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://forms.gle/e3FiUutNoNFGGsrT7
** Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι μας, για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση εδώ: https://www.youtube.com/c/INEFANTV
*** Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
28 Ιανουαρίου 2022
Ώρα:
18:00 - 21:00 EET

Διοργανωτής

inefan.gr
Email
info@inefan.gr
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής