Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

HR Online Conference

19 Μαρτίου @ 18:00 - 21:30 EET

Οι επιχειρήσεις είναι οι άνθρωποι που τις στελεχώνουν, αποτελώντας την κινητήρια δύναμη για την επίτευξη του σκοπού, των στόχων και της ευρύτερης στρατηγικής τους.
Πώς μπορεί κάποιος να αποκτήσει τα απαραίτητα skills και να διεκδικήσει μία θέση που επιθυμεί; Ποια στοιχεία θα τον κάνουν να ξεχωρίσει; Τι είναι αυτό που χρήζει της προσοχής του, ώστε να βελτιώσει το βιογραφικό του και να κερδίσει τον HR expert;
Από την άλλη πλευρά, τα στελέχη του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού, καλούνται να διαμορφώσουν την κατάλληλη ομάδα, έτσι ώστε οι εργαζόμενοι να προσδώσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, στην εκάστοτε επιχείρηση. Η στελέχωση των τμημάτων μίας επιχείρησης, τοποθετώντας στις σωστές θέσεις τους κατάλληλους ανθρώπους, αποτελεί συνεχή πρόκληση.
Το Inefan, κατανοώντας την ανάγκη τόσο των νέων που θέλουν να διεκδικήσουν το εισιτήριο για μία εργασία που επιθυμούν, όσο και των HR Professionals που καθημερινά αντιμετωπίζουν προκλήσεις στην αποτελεσματική διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, πραγματοποιεί online event με θέμα: “HR Online Conference”, την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021 και ώρα 18:00.
*Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Εγγραφείτε δωρεάν εδώ: https://bit.ly/3sL72KH
Μπορείτε να παρακολουθήσετε το «HR Online Conference» μέσω YouTube, στο κανάλι INEFANTV, στο σύνδεσμο:
https://www.youtube.com/channel/UC5GXzo05fMKi4aeN4D7rLRw
Το πρόγραμμα:
“Human Resource isn’t a thing we do, it’s the thing that runs our business.”
Steve Wynn, επιχειρηματίας ακινήτων

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
19 Μαρτίου
Ώρα:
18:00 - 21:30

Διοργανωτής

inefan.gr
Email:
info@inefan.gr
Ιστότοπος:
www.inefan.gr